Cookies cu migdale, fără gluten
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Nr. porții: 24 cookies
Timp pregătire: 10 minute
Timp gătire: 15 minute
Timp total necesar: 25 minute
Calorii: 139 kcal
Ingrediente:
- 375g făină de migdale
- 200g zahăr pudră
- 1/8 lingură esență de migdale
- 3 albușuri
- 1 cană de fulgi de migdale
Preparare:
- Încălzește cuptorul la 180 grade C°.
- Așează hârtie de copt pe tava cuptorului.
- Pune fulgii de migdale pe o farfurie plată.
- Amestecă făina de migdale, zahărul și esența de migdale într-un castron mare.
- Adaugă albușurile ușor bătute și amestecă până când se formează o pastă fermă.
- Formează bile mici din amestec, cu diametrul de aproximativ 3 cm, apoi rulează-le prin fulgii de migdale.
- Așează bilele în tavă și aplatizează-le ușor.
- Coace timp de aproximativ 12-15 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor.
- Lasă-le să se răcească.
- A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.
Republica BIO
Artizani de sănătate
Diana, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Sursa:
TAG-uri: