Artizani de sănătate
copiat
Fulgisori Bio de porumb crocanti si fara zahar FARA GLUTEN Republica BIO, bio, 225 g
%
SLIM FIT, pachet promotional (Spirulina + Chlorella), BIO, RAW, VEGAN
%
Pernute Bio crocante cu crema de ciocolata si alune FARA GLUTEN Republica BIO, bio, 250 g
%
Ineluse Bio crocante cu miere FARA GLUTEN Republica BIO, bio, 250 g
%
Bilute Bio crocante de ciocolata FARA GLUTEN Republica BIO, bio, 250 g
%
SPIRULINA BIO Complet, pachet promotional, cura completa pentru 100 de zile, BIO, RAW, VEGAN
%
Coşul meu
Cookies cu migdale, fără gluten

Cookies cu migdale, fără gluten

Nr. porții: 24 cookies

Timp pregătire: 10 minute

Timp gătire: 15 minute

Timp total necesar: 25 minute

Calorii: 139 kcal

 

Ingrediente:

  • 375g făină de migdale
  • 200g zahăr pudră
  • 1/8 lingură esență de migdale
  • 3 albușuri
  • 1 cană de fulgi de migdale

 

Preparare:

  • Încălzește cuptorul la 180 grade C°.
  • Așează hârtie de copt pe tava cuptorului.
  • Pune fulgii de migdale pe o farfurie plată.
  • Amestecă făina de migdale, zahărul și esența de migdale într-un castron mare.
  • Adaugă albușurile ușor bătute și amestecă până când se formează o pastă fermă.
  • Formează bile mici din amestec, cu diametrul de aproximativ 3 cm, apoi rulează-le prin fulgii de migdale.
  • Așează bilele în tavă și aplatizează-le ușor.
  • Coace timp de aproximativ 12-15 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor.
  • Lasă-le să se răcească.
  • A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.

 

Diana, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Sursa: 

Gluten-Free Almond Cookies

 

Pușculița BIO

Abonează-te la gazeta Republicii BIO şi vei primi 200 BIObani, pe lângă informații și oferte speciale pentru tine..

ATENȚIE! Vei primi BIObanii doar pentru o singură acțiune de înscriere la newsletter.

Citește despre programul de loialitate

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.