Vezi sidebar
info-rimage:
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END
Cookies cu migdale, fără gluten
11.02.2021
Diana Mottok
48 vizualizări

Nr. porții: 24 cookies

Timp pregătire: 10 minute

Timp gătire: 15 minute

Timp total necesar: 25 minute

Calorii: 139 kcal

 

Ingrediente:

  • 375g făină de migdale
  • 200g zahăr pudră
  • 1/8 lingură esență de migdale
  • 3 albușuri
  • 1 cană de fulgi de migdale

 

Preparare:

  • Încălzește cuptorul la 180 grade C°.
  • Așează hârtie de copt pe tava cuptorului.
  • Pune fulgii de migdale pe o farfurie plată.
  • Amestecă făina de migdale, zahărul și esența de migdale într-un castron mare.
  • Adaugă albușurile ușor bătute și amestecă până când se formează o pastă fermă.
  • Formează bile mici din amestec, cu diametrul de aproximativ 3 cm, apoi rulează-le prin fulgii de migdale.
  • Așează bilele în tavă și aplatizează-le ușor.
  • Coace timp de aproximativ 12-15 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor.
  • Lasă-le să se răcească.
  • A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.

 

Republica BIO

Artizani de sănătate

Diana, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Sursa: 

Gluten-Free Almond Cookies

 

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.