Doar produse certificate
copiat
Coşul meu
Cookies cu migdale, fără gluten

Cookies cu migdale, fără gluten

Nr. porții: 24 cookies

Timp pregătire: 10 minute

Timp gătire: 15 minute

Timp total necesar: 25 minute

Calorii: 139 kcal

 

Ingrediente:

  • 375g făină de migdale
  • 200g zahăr pudră
  • 1/8 lingură esență de migdale
  • 3 albușuri
  • 1 cană de fulgi de migdale

 

Preparare:

  • Încălzește cuptorul la 180 grade C°.
  • Așează hârtie de copt pe tava cuptorului.
  • Pune fulgii de migdale pe o farfurie plată.
  • Amestecă făina de migdale, zahărul și esența de migdale într-un castron mare.
  • Adaugă albușurile ușor bătute și amestecă până când se formează o pastă fermă.
  • Formează bile mici din amestec, cu diametrul de aproximativ 3 cm, apoi rulează-le prin fulgii de migdale.
  • Așează bilele în tavă și aplatizează-le ușor.
  • Coace timp de aproximativ 12-15 minute sau până când biscuiții se rumenesc ușor.
  • Lasă-le să se răcească.
  • A se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.

 

Diana, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Sursa: 

Gluten-Free Almond Cookies

 

Pușculița BIO

Abonează-te la gazeta Republicii BIO şi vei primi 200 BIObani, pe lângă informații și oferte speciale pentru tine..

ATENȚIE! Vei primi BIObanii doar pentru o singură acțiune de înscriere la newsletter.

Citește despre programul de loialitate

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.
Best seller Inchide
Miere de Manuka MANUKA LAB, MGO 850+ Noua Zeelanda, 250 g, naturala
-15%
Top
Free
497,25 lei 585,00 lei