Rețetă paste fără gluten by Chef Matti
size: 1024x1024
format: pjpg
responsive_height:
ultra_responsive_height:
min_height:
parallax_type:
height:
scale_perspective:
info-rimage: END

Ingrediente
250 g paste din porumb, ovăz și spanac
300 g roșii cherry
7 căței de usturoi 🧄
O lingură ulei de măsline🫒
50 g parmezan din caju
Sare – după gust 🧂
Busuioc (optional) 🍃
Mod de preparare
Am călit usturoiul tăiat mărunt în puțin ulei de măsline, după care am adăugat roșiile cherry și le-am ținut pe foc până când au început să-și elibereze sucul, la final adăugând sare după gust.
Pastele le-am fiert separate timp de 10 minute, după care le-am amestecat cu sosul de roșii și parmezanul vegan. Opțional puteți adăuga busuioc.
Alergiile alimentare ne-au schimbat viața, dar ne-au învățat un lucru important: sănătatea începe cu ceea ce pui în farfurie. Mâncarea trebuie să fie mai mult decât gustoasă: trebuie să fie sigură, curată și hrănitoare.
Pentru un copil cu alergii, fiecare masă contează. Pentru un părinte, fiecare masă fără reacții alergice e o victorie tăcută.
Matei iubește pastele, dar pentru noi, obișnuiți cu cele clasice, orice încercam părea diferit. De când am descoperit pastele de la Republica BIO am simțit că nu mai trebuie să aleg între gust și siguranță. Sunt curate, hrănitoare și da…sunt extrem de gustoase.
Georgiana, mama lui Matti
Iuliana Stanca, Republica BIO
Copyright Republica BIO
TAG-uri: