Vezi sidebar
Republica BIO pregătește o surpriză pentru Veg Fest
22.05.2015
Anca Coman
169 vizualizări

lăudam pe blog că Republica BIO şi-a petrecut săptămâna asta la Veg Fest, ca participant şi ca voluntar. Am dat o mână de ajutor organizatorilor şi mai mult, am fost furnizorii unui ingredient de bază în bucătăria şi cosmetica vegetariană, vegană şi raw-vegană, care a fost folosit la workshopurile de gătit şi cosmetică.

Sâmbătă şi duminică vom susţine două conferinţe, sâmbătă despre cât de bine e să-ţi creşti copilul BIO iar duminică despre cum să treci pe BIO fără să-ţi destabilizezi bugetul familial.

Tot atunci vom dezvălui şi o surpriză mare, mare de tot! Până atunci, ca să nu stric surpriza, dar fiindcă mă mănâncă buricele degetelor, o să vă propun un mic joc.

O să descriu aici o cremă pe care o vom prepara special pentru prezentare şi voi o să ghiciţi care este ingredientul special pe care Republica BIO îl va lansa la Veg Fest. 

Crema are doar două ingrediente:

  • ulei de cocos extravirgin, presat la rece şi bineînţeles ecologic
  • ulei esenţial ecologic de frunze de portocala amară, de la Florame, distribuitor Natural Paris

Amândouă ingredientele sunt cosmetice şi alimentare, deci iată o premieră!  Am preparat o cremă relaxantă, decontractantă, regenerantă, hidratantă şi emolientă pentru piele, care poate foarte bine să fie un topping pentru o rețetîă de brioşe! Este chiar cea din poză. Păcat că nu-i puteți simți mirosul. Are un parfum discret de ulei de cocos la început, apoi se simte aroma uleiului esențial de portocală amară.

Hai, să văd! Ghiceşte cineva care este produsul pe care Republica BIO îl lansează în weekend la Veg Fest?

Pe mâine, vă aştept acolo!

 

Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

 

 

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.