Vezi sidebar
Săptămâna asta, Republica BIO merge la Veg Fest!
22.05.2015
Republica Bio
436 vizualizări

Adică aici:

Și o să tot meargă până duminică.

Întâi, să vă zic ce-am căutat noi la un fest pentru vegetarieni. E simplu. Nu știu dacă s-a apucat careva dintre voi să numere (nici nu trebuie, am făcut-o noi), dar 80% dintre produsele din magazin ar satisface chiar și pe cel mai exigent dintre vegetarieni (sau dintre vegani). Deci iată, avem motivul.

Acum, să vă zic ce-am făcut zi de zi acolo. Am dat o mână de ajutor Dianei Luppa, fondatoarea 1001vegetarieni.ro și inițiatoarea Veg Fest. Nu am avut stand, dar am plimbat un borcan de 1400 g cu u7e1 de c#c#s (nu vorbesc în dodii, ci vorbesc codat, sîc!), care a fost folosit pentru gătit şi gustărit la workshopurile culinare şi cosmetice care au avut loc. Ce-i în borcan? E o surpriză pe care o vom dezvălui sâmbătă. Și așa îmi fac introducerea către...

... Ce-o să facem. Sâmbătă și duminică vom avea stand cu produse din magazin și cu surpriza de care vă ziceam mai sus. Trei surprize, de fapt. În plus, vom vorbi. Nu toți, doar Ciprian, dar vocea lui e vocea Republicii BIO și deci e vocea noastră.

Sâmbătă, de la 2 la 3 după-amiaza, subiectul discuției de la Conferinta BIO Bebe, va fi: de ce e important ca primii ani din viata sa fie BIO. Avem și banner, iată-l:

Duminică nu mai avem banner, dar vom avea, de la 3 la 4 după-amiaza, subiect de discuție: Cum treci la BIO fara sa destabilizezi bugetul familiei?

Programul complet al festivalului este aici: http://www.veg-fest.ro/agenda-bucuresti.html, cu locații și tot ce aveți nevoie să știți ca să veniți.

Vă așteptăm cu drag şi cu câteva surprize. Să ne vedem sănătoși!

 

Pe curând!

 

Răzvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

 

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.