Artizani de sănătate
copiat
Coşul meu

Cardul Cadou Republica BIO

 

 

 

Click aici să vezi colecţia noastră de Carduri Cadou

 

Cardul Cadou Republica BIO este un produs electronic. Asta înseamnă că nu-l vei primi fizic, ci doar pe e-mail. El reprezintă o metodă de plată și funcționează ca orice alt card bancar de debit.
Poţi achita cu el inclusiv transportul..

Cum cumperi Cardul Cadou Republica BIO?

R: Selectează de mai sus valoarea cardului dorit, apoi cantitatea și apasă butonul PUNE-L ÎN COȘ. Mergi în pagina coșului tău (apasă butonul VEZI COȘ de mai sus) pentru a finaliza comanda și a-l plăti.

Cum îl plătești?

R: Poți plăti online, ramburs sau prin virament bancar. Vei alege modalitatea de plată în pagina de finalizare a comenzii.

Cum și când îl primești?

R1: Dacă alegi să plătești online, vei primi Cardul Cadou Republica BIO pe adresa ta de e-mail, la câteva secunde după ce l-ai achitat.

R2: Dacă alegi să plătești ramburs sau prin virament bancar, atunci te rugăm să aștepți până când banca ne va confirma plata comenzii tale. Imediat după, vei primi pe e-mail cardul cadou ales de tine.

Cum trimiți mai departe Cardul tău Cadou?

R: Fie forwardezi e-mailul în care l-ai primit, fie copiezi linkul și-l trimiți persoanei pentru care l-ai cumpărat, într-un e-mail personalizat.

Unde poți plăti cu acest card?

R: Cardul Cadou Republica BIO se poate folosi doar în magazinul online Republica BIO.

Cum se folosește Cardul Cadou, ca modalitate de plată?

R: În pagina FINALIZARE COMANDĂ, la pasul 2, se introduce codul de pe cardul cadou cu copy/ paste și se apasă butonul APLICĂ.

Trebuie folosit tot, o dată?

R: Nu neapărat. Se poate folosi la mai multe cumpărături, până când se consumă tot soldul. Înseamnă că la fiecare utilizare, valoarea totală a cumpărăturilor, inclusiv transportul, se vor scădea din valoarea aflată în soldul Cardului Cadou Republica BIO. Dacă se fac cumpărături de valoare mai mică decât soldul cardului, atunci pe card vor mai râmâne bani pentru o nouă comandă.

Dar dacă valoarea cumpărăturilor e mai mare?

R: Nicio problemă. Cardul se va consuma în întregime, iar diferența se va achita selectând una dintre celelalte modalități de plată disponibila în pagina de finalizare a comenzii sau chiar şi un alt Card Cadou Republica BIO, daca mai unul.

 

Click aici să vezi colecţia noastră de Carduri Cadou

 

 

 

Ioana, Alina, Anca, Simona, Dan, Iulia, Alex, Laurenţiu, Răzvan şi Ciprian