Coşul meu

 


Dacă ai darul scrisului, ai un blog sau un vlog, un website personal sau un canal de Youtube, alege un produs sau mai multe, încearcă-le şi vorbeşte despre ele. Noi vom fi mulţumiţi când fanii tăi vor afla dacă ţie ţi-au plăcut sau nu.

 

Condiţia este să completezi formularul de pe pagina de înscriere. Noi te vom contacta imediat şi te vom ruga să ne răspunzi la câteva întrebări despre tine şi blogul tău. Poţi să le spui criterii de eligibilitate, dar hai mai bine să le spunem de ”împrietenire”.

Noi îţi trimitem gratuit produsele alese, tu le testezi şi îţi spui pe blogul tău sau pe Youtube părerea sinceră despre ele. Luna următoare vei putea comanda altele, şi tot aşa.

 

Regulamentul, pe scurt

Am adunat laolaltă câteva reguli pe care le-am găsit a fi de bun simţ şi cu care sperăm să fii de acord înainte de a porni la drum. Tot aici, câteva îndrumări:

  1. Trebuie să ai un blog, un vlog, un canal de Youtube, sau un website, oricare dintre ele cu cel puţin 500 de susţinători, împreună cu statistici de trafic.
  2. Completează formularul de pe pagina de înscriere. Noi te vom contacta imediat şi vom avea o discuţie care ne va ajuta să ne hotărâm.
  3. Odată cu acceptul nostru, vei primi prin e-mail un cod care îţi va permite să comanzi GRATUIT produsele.
  4. Îţi faci cont şi-ţi alegi produsele, în limita a 100 de lei. La finalizarea comenzii, foloseşti codul de discount primit.
  5. Te rugăm ca în termen de 2 săptămâni de la primirea pachetului să scrii recenzia produsului. Poţi depăşi acest termen, dacă un produs are nevoie de o testare prelungită (de exemplu, o cremă antirid). Chiar şi aşa, te rugăm să ne trimiţi articolul în 30 de zile.
  6. Scrie onest şi obiectiv, fără exagerări inutile sau agresive.
  7. Menţionează în articolul tău magazinul nostru, Republica BIO (https://RepublicaBio.ro). Am aprecia şi câteva cuvinte despre noi, dar nu este obligatoriu.
  8. Îţi vom trimite şi fotografii ale produselor comandate, dar dacă preferi autenticitatea, poţi face tu altele.
  9. Poţi comanda produse în scop de testare cel mult o dată pe lună, şi numai după ce ai publicat articolul. Nu vei putea comanda de două ori acelaşi produs, fiindcă scopul programului este de testare a produselor şi vrem să testaţi cât mai multe.
  10. Vom publica cele mai reuşite recenzii  pe blogul nostru sau pe conturile noastre de socializare, cu semnătura originală şi cu link către sursă.

Dacă vrei să citeşti regulamentul pe larg, o poţi face aici.

 

Formular de înscriere

Contact