Transport GRATUIT si Livrare in 24-48h (info)

  Transport GRATUIT la tine acasă

Transport Gratuit la tine acasă

 
Dacă valoarea coşului tău este mai mare de 200 de lei, atunci ai, din partea noastră, transportul gratuit*.

 

De ce? Pentru că noi credem că este mai avantajos pentru amândoi ca suma pe care ai plăti-o curierului, să o foloseşti pentru a încerca un produs nou. Produs care poate se găsea pe lista ta de cumpărături dar care a fost tăiat pentru că depăşea bugetul.

Ai şi un cod de discount suplimentar? Atunci valoarea coşului tău, după aplicarea discountului, trebuie să fie mai mare de 200 de lei pentru a primi transportul gratuit*.

Şi poate pe viitor, dacă alegi să revii în magazinul nostru, vei descoperi că suma a mai scăzut şi vei putea încerca şi mai multe produse.

Aşa că lasă în grija noastră costul livrării şi umple-ţi linştit coşul!

* Excepţie de la această regulă face metoda aleasă de "Livrare în aceeaşi zi în Bucureşti".

vezi şi Căt costă livrarea

 

  Cum livrăm?

Cum livrăm?

 

 

Livrarea produselor comandate se face prin partenerii noştrii, firme specializate de curierat, cu următoatele condiţii și în următoarele termene estimate:

 În 24 de ore  pentru comenzile plasate până la ora 14:00, de luni până joi. Durata livrării poate ajunge până la 48 de ore pentru unele zone mai îndepărtate sau mai greu accesibile. Comenzile plasate după ora 14:00 vor fi livrate in maxim 48 de ore;

 Luni – pentru comenzile plasate de joi, după ora 14:00 pană vineri ora 14:00;

 Marți – pentru comenzile plasate de vineri, după ora 14:00 până duminică inclusiv.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii. Deocamdată, livrăm doar în România.

Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, al producătorului şi în colet sigilat.

 

 

Cât costă livrarea

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică de 150 de lei, atunci costul de livrare a produselor pe care le comandați se stabilește în functie de greutatea coletului.

 

Pentru livrare normală (24-48 ore):

• Coletele care cântăresc mai puţin de 1 kg: 9.90 lei pentru livrare în Bucureşti şi 15 lei pentru livrare în afara Bucureştiului (TVA inclus);

• Pentru fiecare kg suplimentar al coletului, se adaugă 1 leu (TVA inclus).

Exemplu: calculul costului de livrare pentru un colet de 3 kg în Bucureşti: 9.90 lei + 2 Kg x 1 leu = 11.90 lei (TVA inclus)

  

Greutatea maximă a coletului este de 40 kg. Dacă greutatea produselor comandate de dumneavoastră depăşeşte această greutate, ne rezervăm dreptul de a vă livra produsele comandate în mai multe colete, astfel incăt greutatea fiecărui colet să nu depăşească 40 kg. În consecinţă ne rezervăm dreptul de a vă cere achitarea taxei de transport conform greutăţii fiecărui colet rezultat.

Exemplu: dacă aţi comandat produse cu o greutate totală de 42 kg, vă vom trimite două colete: unul de 40 kg şi altul de 2 kg, iar dumneavoastră veţi achita două taxe de livrare, una pentru coletul de 40 kg si una pentru coletul de 2 kg.

 

Noi asigurăm transportul gratuit* pentru comenzile care sunt mai mari de 200 de lei (TVA inclus).

Ai şi un cod de discount suplimentar? Atunci valoarea coşului tău, după aplicarea discountului, trebuie să fie mai mare de 200 de lei pentru a primi transportul gratuit.

 

 

 

}