Retur în 14 zile (info)

 
Retur Gratuit

Retur Gratuit

Ai 14 zile în care te poţi răzgândi

 
Republica BIO va suporta costul returnării produselor în cazul în care vă răzgândiţi şi vreţi să returnaţi TOATE produsele dintr-o comandă!
Ca oricare cetăţean al unei republici guvernate de legi, ai dreptul de a te răzgândi şi renunţa la comanda ta. Motivul este numai al tău şi nu trebuie să te justifici. Mai mult, şi noi ne dorim să fim trataţi la fel de către cei de la care cumpărăm.

 

Poţi să îţi exerciţi acest drept în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, iar dacă ea îţi este trimisă separat, atunci termenul expiră la 14 zile de la primirea ultimului colet.

Te mai rugăm să ai în vedere faptul că sunt produse pe care nu le vei putea returna.  

Ţinând cont de condiţiile de mai sus, noi vom rambursa în termen de 14 zile calendaristice orice sumă pe care ai plătit-o pentru produse, inclusiv costurile livrării. Condiţia este ca în aceste 14 zile noi să fi primit înapoi toate produsele. Altfel, vom amâna rambursarea până când le primim.

 

Pentru a-ţi dovedi că nu avem nimic împotriva acestui drept şi că te înţelegem, îţi venim în ajutor şi plătim chiar noi returul produselor.

 

Atenţie: pentru a beneficia de returul gratuit al produselor, va trebui să ne trimiţi înapoi tot conţinutul pachetului comandat. Dacă vrei să returnezi doar o parte dintre produsele dintr-o comandă, atunci plata returului nu o vom mai suporta noi.

 

Mai multe detalii despre retur poţi găsi în pagina de Termeni şi Condiţii a magazinului on-line Republica BIO.

}