Republica BIO, magazin certificat Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate-preț

BestBuy 2021-2022

 

Republica BIO este magazinul cu produse BIO nr. 1 în preferințele românilor, din punct de vedere al raportului calitate-preț, potrivit celui mai recent sondaj desfășurat în luna februarie 2021 de compania elvețiană ICERTIAS în rândul consumatorilor din România.

Certificarea Best Buy Award 2021/2022 a fost acordată magazinului Republica BIO pe baza voturilor direct exprimate de 1200 de participanți, eșantion reprezentativ format din utilizatori de internet, cu vârste de peste 17 ani. Respondenții la sondaj au fost întrebați „Care este lanțul de magazine cu produse bio și ecologice care, potrivit experienței dumneavoastră personale, oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piața românească?“, iar cei mai mulți au răspuns Republica BIO.  

Programul de certificare Best Buy Award se desfășoară periodic pentru numeroase categorii de produse și servicii. Acesta își propune să ia pulsul consumatorilor identificând companiile, produsele și serviciile care pun la dispoziția clienților cea mai bună calitate la cel mai bun preț. 

Studiile Best Buy Award sunt realizeaze de compania elvețiană independentă ICERTIAS în conformitate cu metodologii recunoscute la nivel internațional.

 

}