Regulamentul programului 42kRosu

 


Republica BIO susţine sportul românesc.

Faci parte dintre cei pe care Andrei Roşu îi antrenează prin programul  42kRosu? Super, înseamnă că eşti unul dintre aceia care au ales să facă o schimbare în bine în viaţa lor.

Te felicităm şi mai mult chiar, te susţinem! Pentru tine şi pentru cei ca tine, noi, cei de la Republica BIO, am pus pus bazele Programului 42kRosu. Înscrie-te şi îţi acordăm un discount de 7% pentru produsele achiziţionate la noi pe site.

Dacă vrei să devii membru şi să beneficiezi de discount, înscrie-te folosind formularul de mai jos.

Pentru cei care nu ştiu ce înseamnă 42kRosu, iată mesajul lui Andrei Roşu, românul care a realizat prima traversare (înot) a Canalului Mânecii, în cadrul ultra-triatlonului Arch2Arc (140 km alergare, 50 km înot, 300 km pedalat):

DE LA CANAPEA LA MARATON, IN 4 LUNI
"Alearga fara griji. Scapa de kilogramele in plus. Imbunatateste-ti forma fizica. Creste-ti nivelul de fericire. Termina un maraton. Sarbatoreste. Repeta!"

Vezi aici cum programul 42kRosu te ajuta sa te ridici de pe canapea, sa integrezi cu usurinta alergarea in stilul tau de viata, fara accidentari si fara a iti neglija familia, prietenii sau cariera si, in maxim 4 luni, sa poti alerga un maraton (adica 42 de kilometri si 195 de metri).

 

Regulamentul

Membrii Programului 42kRosu benefeciază de reduceri de 7% la toate produsele achiziţionate de la magazinul online RepublicaBIO.ro.

Reducerea de 7% este valabilă până la 31 Decembrie 2017, în limita stocului disponibil.

Pentru a putea face parte din Programul 42kRosu trebuie să fii deja membru al: 

Toate cererile de înscriere prin completarea formularului de mai jos vor fi validate de prietenul nostru Andrei Roşu.

Aici găseşti formularul de înscriere 

 

ACEST PROGRAM S-A INCHEIAT.

 

}