Artizani de sănătate
copiat
Coşul meu
picking
Se încarcă...

Această notificare ai primit-o în momentul în care am început să adunăm produsele din depozit pentru a le pune în coşul tău.

Poţi urmări aici în timp real cănd sunt puse produsele în colet. Pe măsură ce produsele comandate sunt adăugate în colet vei vedea cum acestea vor fi mutate din lista din stânga în cea din dreapta.

Întregul proces durează puţin aşa că este posibil sa fi ajuns pe această pagină după ce am terminat de pus produsele în colet.
Ca să ne "prinzi" în acţiune, trebuie să accesezi căt mai repede link-ul primit.

Părera ta conteză
Vrem să ştim dacă această notificare trimisă în momentul în care ne apucăm să punem produsele comandate în colet iţi este pe plac
Foarte utilă. E unică
vreau să primesc notificările
Inutilă
nu vreau să le mai primesc

Această notificare face parte din poltica noastră de transparenţă şi din suita de acţiuni pe care le facem din dorinţa de a asigura sevicii de cea mai bună calitate clienţilor noştri.

Ştim cât e de supărător să nu ai informaţii despre comanda ta, aşa că noi ne-am propus să te ţinem la curent cu fiecare acţiune pe care o facem referitor la comanda ta.

În acelşi timp, ştim cât de supărătoare sunt mesajele primite pe "nepusă masă".
Aşadar, dacă nu doreşti să mai primeşti notificari despre momentul în care ne apucăm sa punem produsele în coletul tău, te rugăm sa accesezi acest link: nu vreau să mai primesc notificari despre împachetarea coletului meu