Club C.I.A.

 


Republica BIO susţine sportul românesc.

Faci parte dintre cei pe care Andrei Roşu îi antrenează prin programul de Coaching În Alergare, C.I.A.? Super, înseamnă că eşti unul dintre aceia care au ales să facă o schimbare în bine în viaţa lor.

Te felicităm şi mai mult chiar, te susţinem! Pentru tine şi pentru cei ca tine, noi, cei de la Republica BIO, am pus pus bazele Clubului C.I.A. Înscrie-te şi îţi acordăm un discount de 10% pentru produsele achiziţionate la noi pe site.

Dacă vrei să devii membru şi să beneficiezi de discount, înscrie-te folosind formularul de mai jos.

Pentru cei care nu ştiu ce înseamnă C.I.A. sau Coaching În Alergare, iată mesajul lui Andrei Roşu, românul care a realizat prima traversare (înot) a Canalului Mânecii, în cadrul ultra-triatlonului Arch2Arc (140 km alergare, 50 km înot, 300 km pedalat):

"Ţi-ai propus să slăbeşti câteva kilograme? Să fii sănătos şi într-o formă excelentă? Să poţi termina un maraton? Să fii productiv şi să pleci la timp de la birou? Să strângi fonduri pentru o cauză socială? Să rezişti tentaţiei de a renunţa? Să petreci zilnic mai multe ore cu cei dragi? Să scrii o carte? Să călătoreşti pe toate continentele? Să îţi îndeplineşti TOATE obiectivele, indiferent cât de ambiţioase ar fi?"

Vezi aici cum C.I.A. te ajută să dobândeşti un set de obiceiuri care să te ducă în direcţia dorită, pe parcursul întregii tale vieţi.

 

Regulamentul

Membrii Clubului C.I.A. benefeciază de reduceri de 10% la toate produsele achiziţionate de la Republica BIO.

Reducerea de 10% este valabilă până la 31 Decembrie 2017, în limita stocului disponibil.

Pentru a putea face parte din Club C.I.A. trebuie să fii deja membru al: 

 

ACEST PROGRAM S-A INCHEIAT.

 

}