Dacă uleiul de cocos este în stare solidă, "topiţi-l" înainte, punând borcanul cu ulei într-un bol cu apă caldă. Odată topit uleiul, adăugaţi îndulcitorul preferat, apoi pudră de cacao şi sarea de mare. Amestecţi totul bine bine, chiar la blender.
Tapetaţi o tavă cu hârtie de copt şi turnaţi compoziţia în tavă (să fie în strat subţire). Presăraţi deasupra miezul de nucă şi merişoarele.
Puneţi tava în congelator până se întăreşte complet (cam 15-20 minute, nu mai mult). Apoi scoteţi-o din congelator şi rupeţi ciocolata în bucăţi, după cum vă place.
Ce rămâne după prima ”gustare” trebuie păstrat la rece, pentru că se va înmuia sau se va topi.
Ei, aţi ghicit ingredientul secret? Dacă l-aţi ghicit, daţi-ne de ştire, ştiţi unde să ne găsiţi!
Ciocolătiţi cu poftă!