Vezi sidebar
Sfeclă Roşie - Informaţii nutriţionale
12.03.2021
Laur
151 vizualizări
Sfecla roșie are o serie de beneficii pentru sănătate, de aceea este recomandat consumul
acesteia. Cu toate că sfecla este leguma cu cantitatea cea mai mare de zahăr dintre toate,
este în regulă ca un adult fără probleme de sănătate să mănânce sfeclă de câteva ori pe
săptămână.
  • Poate curăța ficatul de toxine
  • Contribuie la reglarea tensiunii arteriale
  • Ameliorează tranzitul intestinal
  • Poate scădea riscul de cancer
  • Poate contribui la reglarea colesterolului
  • Are proprietati antiinflamatoare

 

Sfeclă Roşie - Informaţii nutriţionale - Republica BIO

 

170g
Calorii: 75 | Indice glicemic: mediu
Cantitate % DZR Densitate

folate

136.00 mcg 34 8.2

manganese

0.55 mg 24 5.8

copper

0.13 mg 14 3.5

fiber

3.40 g 12 2.9

potassium

518.50 mg 11 2.7

magnesium

39.10 mg 9 2.2

phosphorus

64.60 mg 9 2.2

vitamin C

6.12 mg 8 2

iron

1.34 mg 7 1.8

vitamin B6

0.11 mg 6 1.6

 

170g
Calorii: 75 | Indice glicemic: mediu
Cantitate % DZR
Proteine 2.86 g 6
Carbohidraţi 16.93 g 8
Grăsimi 0.31 g 0
Fibre 3.40 g 12
Calorii 74.8 4

 

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Sursa: Beets

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.