Vezi sidebar
Pătrunjel - Informaţii nutriţionale
11.03.2021
Laur
173 vizualizări
Pătrunjelul este nelipsit din prepararea multor feluri de mâncare, fiind un aliment sănătos.
Bogat în vitamina C, chiar mai mult decât lămâia, poate fi un întăritor natural al
sistemului imunitar, bun stimulent al sistemului nervos, antiinfecţios, vasodilatator, bun
regenerator capilar.
  • Este bogat în vitamina C
  • Îmbunătăţeşte digestia
  • Ajută la buna funcţionare a rinichilor
  • Îmbunătăţeşte nivelul de estrogen
  • Stimulează sistemul imunitar
  • Poate combate icterul
  • Frunzele pot vindeca tǎieturile adânci, vânǎtǎile şi pot fi folosite în alimentaţia pacientului oncologic

 

Pătrunjel - Informaţii nutriţionale - Republica BIO

 

30.40 g
Calorii: 11 | Indice glicemic: scăzut
Cantitate % DZR Densitate

vitamina K

498.56 mcg 554 911.4

vitamina C

40.43 mg 54 88.7

vitamina A

128.04 mcg RAE 14 23.4

folat

46.21 mcg 12 19

fier

1.88 mg 10 17.2

cupru

0.05 mg 6 9.1

calciu

41.95 mg 4 6.9

magneziu

15.20 mg 4 6

potasiu

168.42 mg 4 5.9

fibre

1.00 g 4 5.9

zinc

0.33 mg 3 4.9

fosfor

17.63 mg 3 4.1

vitamina B3

0.40 mg 3 4.1

vitamina B1

0.03 mg 3 4.1

 

30.40 g
Calorii: 11 | Indice glicemic: scăzut
Cantitate % DZR
Proteine 0.90 g 2
Carbohidraţi 1.92 g 1
Grăsimi 0.24 g 0
Fibre 1.00 g 4
Calorii 10.94 1

 

Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Sursa: Parsley

 

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.