Vezi sidebar
Desert vegan cu jeleu
17.08.2021
Violeta Voicu
478 vizualizări

Timp de pregătire 10 minute

Ingrediente:

Preparare:

  1. Turnați sucul într-o oala mică, adăugați pudra de agar-agar, amestecați până se dizolvă pudra și sucul dă în clocot.
  2. Puteți să vă opriți aici și să turnați lichidul într-o tavă unsă cu ulei si tapetată cu hârtie de copt (pentru a scoate cu ușurință jeleul mai târziu) sau puteți să turnați cantități egale de lichid în pahare, pe care apoi să le tineți la frigider cel puțin 2 ore.
  3. După ce jeleul s-a întărit, umpleți paharele cu frișcă vegană și decorați cu fructe sau bomboane decorative.

Tips:

Puteți încerca rețeta și cu alte sucuri și fructe, dar evitați să folosiți ananas, kiwi și papaya deoarece conțin enzime ce împiedică întărirea jeleurilor. De asemenea, puteți să încercați să încorporați diverse fructe în jeleu pentru o textură mai complexă. 

 

Violeta, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Sursa: www.detoxinista.com

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.