Coşul meu

Ulei esential de iasomie, bio, 1ml

Ulei esential de iasomie, bio, 1ml

Produs Ecologic

117,73 lei

Preţ cu TVA inclus
Mai sunt doar 2 produse
Cumpărat de 117 clienți
Info şi comenzi: 0318.253.555

Descriere

Descriere

• Cu o aroma licoroasa, calda, florala, imbatatoare, exaltanta, nu exista cuvinte suficiente pentru a descrie parfumul magic al acestor flori folosite atat de des in parfumerie.

• Uleiul esential de iasomie are multiple roluri: antidepresiv, afrodisiac, antiseptic, cicatrizant, sedativ.

• Originara din Asia centrala si din Persia, iasomia a fost cultivata incepand din secolul al XVII-lea.

• Recolta se face in august, iar florile trebuie sa fie culese exact inainte de rasaritul soarelui, ora la care ele sunt complet deschise, dupa care trebuie distilate cat mai rapid pentru a-si pastra aroma si calitatile.

• Este celebra pentru efectele extraordinare asupra pielii si pentru rolul sau tonifiant.

Proprietati

• Extras din florile de iasomie, uleiul esential de iasomie are multiple roluri: antidepresiv, afrodisiac, antiseptic, cicatrizant, sedativ, antispasmodic.

• Cicatricile lasate de acnee, arsuri sau taieturi, precum si vergeturile care apar la gravide pot fi estompate prin folosirea uleiului de iasomie.

• Are proprietati expectorante si va poate ajuta sa aveti un somn linistit chiar si daca suferiti de o raceala sau de tuse si de asemenea elimina sforaitul reducand congestia nazala.

• Este un ulei esential sedativ, reduce starile de insomnie si va ajuta sa aveti un somn linistit si profund.

Continut

• O sticluta contine 1ml de ulei esential de iasomie (Jasminum grandiflorum), produs certificat ecologic Ecocert.

• Ingrediente: ulei esential de iasomie (Jasminum grandiflorum) din agricultura ecologica.

• Profil•Biochimic:•Acetate de benzyle, Benzoate de benzyle, Phytol

• Produs cosmetic bio ce nu contine adaosuri sintetice, solventi sau alcool.

Utilizare

• Se recomanda utilizarea sa pentru inhalare, cu rol sedativ si calmant.

• Poate fi folosit diluat intr-un ulei vegetal pentru masaj sau puteti turna cateva picaturi in cada atunci cand faceti baie pentru a stimula refacerea celulara si a estompa cicatricile.

• Nu se utilizeaza de catre persoanele cu antecedente de convulsii sau alergii la uleiurile esentiale.

vezi descrierea

Comentarii - Scrie şi tu un comentariu

vezi comentariile