Coşul meu

Ulei de ricin presat la rece Akoma Skincare, bio, 60 ml

Ulei de ricin presat la rece Akoma Skincare, bio, 60 ml

Produs Ecologic
Avem 4 produse în stoc
Preţ cu TVA inclus

19,29 lei

Info şi comenzi: 0318.253.555
Cumpărat de 1236 clienți

Ia-le împreună:

Ulei de ricin presat la rece Akoma Skincare, bio, 60 ml
Ulei de ricin presat la rece Akoma Skincare, bio, 60 ml
19,29 lei
Ulei de cocos Republica BIO 280 ml, extravirgin, presat la rece, bio
27,94 lei
Preţ pachet:
47,23 lei
Pune-le în coş
-20% reducere la apa termală Jonzac

Descriere

Descriere

• Este extras prin procedee mecanice cu presare la rece, din semintele de ricin.

• Uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea de "ulei de castor", este caracterizat printr-o vascozitate foarte ridicata (este cel mai dens ulei vegetal), motiv pentru care este ideal in compozitiile cosmetice de machiaj.

• Bogat in acizi grasi specifici (acidul ricinoleic), acest ulei este un produs de ingrijire cu virtuti uimitoare, cunoscute inca din antichitate cand regina Cleopatra folosea uleiul de ricin pentru a-si indeparta machiajul).

• Este un ulei renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor. Face unghile mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Favorizeaza cresterea parului.

Proprietati

• Amelioreaza afectiunile pielii prin actiunea sa cicatrizanta si calmanta.

• Este renumit pentru eficienta sa impotriva petelor de pigmentare de pe fata si maini.

• Acidul ricinoleic din compozitie combate inmultirea microbilor, conferind uleiului de ricin veritabile proprietati purifiante, antibacteriene.

• Este foarte bland si poate trata iritatiile oculare.

• Fortifiaza parul, unghiile si genele. Trateaza, regenereaza si hidrateaza parul deteriorat de tratamente chimice, vopsit, permanent. Stimuleaza cresterea parului, a unghiilor si a genelor.

Continut

• O sticluta contine 60ml de ulei de ricin presat la rece, certificat ecologic conform Organic Standard Soil Association din Marea Britanie.

• Tara de origine este America de Sud.

Utilizare

• Masati mainile uscate si unghiile casante.

• Adaugati-l ca ingredient in sampoane si masti capilare.

• Poate fi un demachiant bland pentru ochi, ingrijeste si alungeste genele.

• Poate fi combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale in produse pentru ingrijrea tenului.

• Sau ca ingredient in creme si lotuni pentru corp si ten (datorita vascozitatii ridicate se recomanda combinarea cu un ulei mai fluid).

vezi descrierea

Comentarii

Ce cred alţii:

vezi comentariile