Coşul meu

Regulamentul programului BIO Blogger

 


Oricât de mult ne-ar plăcea să ne împrietenim cu voi toţi, nu putem ignora câteva reguli care ne vor ajuta să ne înţelegem mai bine şi ne vor scuti de eventuale neplăceri.

Aşadeci, am pus laolaltă un set de reguli pe care le-am găsit a fi de bun simţ şi cu care sperăm să fiţi de acord înainte de a porni la drum, împreună cu un ghid al programului.

 

Cui ne adresăm:
 • Ne adresăm celor care au un blog, un vlog, un canal de Youtube, sau un website, oricare dintre ele cu un număr de cel puţin 500 de susţinători.
 • Statisticile de trafic trebuie să dovedească veridictatea numărului de susţinători declarat. Acestea, împreună cu o parcurgere a blogului sau a canalului de socializare şi cu răspunsuri la câteva întrebări pe care noi le vom adresa, vor sta la baza deciziei de colaborare. Promitem să nu fim foarte pricinoşi, vrem doar să ne asigurăm că recenziile produselor sunt scrise de oameni pasionaţi.
Paşii
 1. Întâi, va trebui să-ţi anunţi intenţia de a colabora, completând formularul de pe pagina de înscriere în programul BIO Blogger. Noi te vom contacta imediat şi vom avea o discuţie care ne va ajuta să ne hotărâm.
 2. Promitem ca în scurt timp să-ţi spunem dacă eşti sau nu acceptat în program. Tot atunci îţi vom trimite, prin e-mail, un cod care-ţi va permite să comanzi GRATUIT produse din magazinul nostru, pentru a le încerca.
 3. Apoi te vom ruga să-ţi faci un cont şi să-ţi alegi produsele. În limita unui buget de 100 de lei, poate să fie un produs sau pot fi mai multe. Dacă alegi mai multe produse, poţi scrie câte un articol pentru fiecare, sau le poţi grupa după utilităţile sau proprietăţile produselor.
 4. La finalizarea comenzii, foloseşte codul de discount primit prin e-mail. Te rugăm să alegi plata prin ramburs şi să ignori costul de transport care apare la comandă. Codul de discount va acoperi toate cheltuielile, inclusiv costul de transport. Costul tău este ZERO, odată împrietenit cu Republica BIO.
 5. Te rugăm ca în termen de 2 săptămâni de la primirea pachetului să ai bunăvoinţa de a scrie recenzia produsului. Dar vom înţelege dacă, de exemplu, pentru a testa o cremă antirid care nu poate fi evaluată într-un timp prea scurt, vei depăşi cele 2 săptămâni. Însă şi pentru cazurile speciale, te rugăm să nu depăşeşti o lună de zile calendaristice.
 6. Ne dorim ca articolul să fie scris onest şi obiectiv. Vrem să aflăm dacă produsul îţi place sau nu, însă fără exagerări inutile sau agresive dacă cumva acesta nu-ţi este pe plac.
 7. Singurul element pe care ţinem neapărat să-l precizezi în articol este magazinul de unde ai primit produsele, adică Republica BIO (http://RepublicaBio.ro). Câteva cuvinte despre noi vor fi întotdeauna apreciate. Desigur, dacă vei avea amabilitatea să le scrii şi numai dacă le merităm J. Ele nu sunt obligatorii pentru buna noastră colaborare.
 8. Pentru a-ţi fi mai simplu, îţi vom trimite şi pozele pe care le poţi ataşa articolului. Ne-am străduit să fotografiem produsele in condiţii de studio şi suntem convinşi că acest lucru ar fi în avantajul articolului. Însă, dacă vrei ca pentru autenticitate să ataşezi fotografii făcute chiar de tine, te rugăm sa acorzi atenţie calităţii lor.
 9. Următoarea ta comandă în programul BIO Blogger va putea fi lansată doar dacă a trecut cel puţin o lună calendaristică de la ultima comandă făcută în cadrul acestui program. Cu alte cuvinte, poţi comanda produse cu scop de testare cel mult o dată pe lună, şi numai dacă ai publicat articolul.
 10. Cele mai originale şi mai inspirate recenzii vor fi preluate pe blogul sau pe mediile noastre de socializare, pentru a-ţi mulţumi. Putem prelua, din articolul original, de la câteva cuvinte până la întreg articolul, cu semnătura originală. Vom preciza, desigur cu link, şi sursa. Cu siguranţă acest lucru va fi în avantajul amândurora.

 

Aici găseşti Formularul de înscriere în programul BIO Blogger
Ioana, Alina, Anca, Simona, Dan, Iulia, Alex, Laurenţiu, Răzvan şi Ciprian