Regulament campanie "Recomanda BIO"

Promotia e expirat!

Fii eroul prietenilor tăi! Oferă şi vei fi răsplătit(ă)!

Ofera si vei fi rasplatit(a)

În urma înscrierii în campanie primeşti un link personalizat, pe care îl poți trimite prietenilor tăi.

Link-ul conţine un cod de reducere de 5% pentru orice produs achiziţionat pe site-ul Republica BIO (RepublicaBIO.ro).

Acest link poate fi copiat şi trimis prin e-mail, watsapp, sms sau orice alt mijloc digital, sau poate fi publicat pe Facebook sau Twiter, folosind butoanele special create în acest sens.

Prietenii tăi vor putea accesa pagina care contine codul de discount printr-un simplu click pe linkul respectiv.

În urma accesării linkului respectiv, prietenii tăi vor afla codul de discount. Ei îl vor putea folosi ușor, doar o singură dată, atunci când vor face comanda pe site-ul Republica BIO.

Pentru fiecare primă comandă în valoare mai mare de 75 lei efectuată de oricare dintre ei, ca urmare a folosirii codului de reducere din link-ul pe care l-ai trimis, tu vei primi la rândul tău automat un cod de reducere de 7%. Pe acesta, tu il vei putea folosi la achiziţionarea oricărui produs de pe site-ul Republica BIO (RepublicaBIO.ro), doar o singură dată.

Comenzile plasate de prietenii tăi, folosind codul trimis de tine, vor fi verificate în prealabil de noi. Aceste comenzi trebuie să aibă o valoare totală mai mare de 75 de lei şi să nu fie anulate ulterior. În caz contrar, nu vei mai primi codul de reducere aferent comenzii respective.

Atenție, mai multe comenzi plasate folosind codul tău, înseamnă mai multe coduri de reducere pentru tine! Așa că... pune-te pe recomandat! 

Campania expiră pe 31 Martie 2017

Prietenii îţi vor fi recunoscători iar tu vei fi răsplătit(ă)!
Înscrie-te aici în campanie

 

 

Semnează echipa Republicii BIO, adică:

Ioana, Alina, Anca, Simona, Dan, Iulia, Alex, Laurenţiu, Răzvan şi Ciprian