Timeline

Evoluţia Republicii BIO

Martie 2015

Lansare magazin online RepublicaBIO.ro

Singurul magazin din Romania care aduce numai produse certificate BIO, ECO sau ORGANIC (înseamnă acelaşi lucru sub legislaţia europeană). Nu vom avea niciodată pe rafturi produsele aşa-numite ”naturiste”, ”naturale”, ”tradiţionale'' sau ”ţărăneşti”. Să ştii că aceşti termeni nu înseamnă nimic în nicio lege din România sau din afară. Pentru că pe lângă ingredientele naturale, în produsele astea pot fi strecurate chimicale fără ca vreo lege să fie încălcată. Până la urmă, toate sunt naturale, nu? Contează însă cum sunt crescute sau produse.

Iunie 2015

Uleiul de Cocos Republica BIO

În primăvara lui 2015 am adus pe piaţa românească cel care este apreciat a fi cel mai bun ulei de cocos ecologic de la noi, punct. Deja îl cunoşti.

Octombrie 2015

Certificarea ABG a magazinului online

Incapand cu octombrie 2015 magazinul online este certificat ecologi de Austria Bio Garantie.

Septembrie 2016

Primul magazin fizic: Republica BIO Băneasa

În toamna lui 2016 am deschis primul magazin fizic al republicii. Îl găseşti în parcarea exterioară din Băneasa Shopping City, fix între IKEA si intrarea principală din Mall Băneasa.

label

Timeline Event 1

Crede respiciens loco dedit beneficio ad suis alteri si puella eius in. Acceptis codicello lenonem in deinde plectrum anni ipsa quod eam est Apollonius.