Artizani de sănătate
copiat
Coşul meu

REGULAMENT

Premii

În cadrul acestui concurs pot fi câștigate 3 premii, fiecare premiu constând într-un Supliment Ester-C Plus (Ascorbat de calciu/Vitamina C) 1000mg 30 tablete, Solgar, natural.

Cum particip

  • dă share public postării
  • dă tag în comentariul postării unui prieten

Dreptul de participare

La acest concurs poți participa dacă ești persoană fizică, cu vârsta de minim 18 ani împliniți, cu domiciliul/resedința stabilă în Romania. Persoanele minore nu se pot înscrie în concurs.

Perioada de desfăşurare

Concursul organizat de Republica BIO se desfășoară începând cu data de 12.12.2022 și se încheie la data de 14.12.2022, ora 23:59.

Acest concurs se desfășoară exclusiv în spațiul virtual, prin intermediul platformei de socializare Facebook, pe profilul de Facebook al Organizatorului.

Cum se aleg câştigătorii

Extragerea câștigătorului se va face în data de 15.12.2022 prin tragere la sorți folosind: Comment Picker. Se va lua în considerare câte un singur comentariu per participant.

În cazul în care persoanele câștigătoare nu intră în contact cu noi pentru a pune la dispoziție datele de contact pentru livrarea premiului în decurs de 7 zile de la data anunțării câștigătorilor, ne rezervăm dreptul de a extrage alți câștigători.

Cum aflu dacă am câştigat

Câştigătorii vor fi anunţaţi în comentariul postării în maxim 3 zile de la efectuarea extragerii.

Atenție! Din grijă pentru siguranța comunității Republica BIO, pentru revendicarea premiului nu vom solicita niciodată informații sensibile (ex. date card bancar), accesarea unor linkuri sau acceptarea prieteniei.