Artizani de sănătate
copiat
Coşul meu

REGULAMENT

Premii

În cadrul acestui concurs pot fi câștigate 3 premii, fiecare premiu constând în într-o cutie cu probiotice Jarro-Dophilus EPS, 60 capsule vegetale filmate gastrorezistente Jarrow Formulas.

  Cum particip

  1. dă share postării despre concursul cu premii Jarro-Dophilus EPS
  2. răspunde corect în comentariu la întrebarea "Ce produs esențial pentru susținerea echilibrului florei interstinale nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanță?

  Dreptul de participare

  La aceast concurs poți participa dacă ești persoană fizică, cu vârsta de minim 18 ani împliniți, cu domiciliul/resedința stabilă în Romania. Persoanele minore nu se pot înscrie în concurs.

  Perioada de desfăşurare

  Concursul organizat de Republica BIO se desfășoară începând cu data de 15.03.2021 și se încheie la data de 19.03.2021, ora 23:59.

  Aceast concurs se desfășoară exclusiv în spațiul virtual, prin intermediul platformei de socializare Facebook, pe profilul de Facebook al Organizatorului.

  Cum se aleg câştigătorii

  Extragerea câștigătorului se va face în data de 20.03.2021 prin tragere la sorți folosind: Comment Picker. Se va lua în considerare câte un singur comentariu per participant.

  Cum aflu dacă am câştigat

  Câştigătorii vor fi anunţaţi în comentariul postării în maxim 3 zile de la efectuarea extragerii

   

  Concursul s-a incheiat.

  Câştigătoarea concursului:

  Julia Tudor