Concurs Dragobete

REGULAMENT

Premii

În cadrul acestui concurs pot fi câștigate 2 premii, unul pentru persoana care a etichetat și unul pentru persoana etichetată. Fiecare premiu constă într-un voucher în valoare de 100 lei pentru cumpărături din magazinul Republica BIO.

  Cum particip

  1. dă like postării despre concursul cu premii constând în vouchere valorice de Dragobete
  2. dă tag în comentariul postării persoanei căreia vrei să îi mărtusisești dragostea pe care i-o porți și care ți-ar plăcea să câștige împreună cu tine unul dintre cele 2 premii

  Dreptul de participare

  La aceast concurs poți participa dacă ești persoană fizică, cu vârsta de minim 18 ani împliniți, cu domiciliul/resedința stabilă în Romania. Persoanele minore nu se pot înscrie în concurs.

  Perioada de desfăşurare

  Concursul organizat de Republica BIO se desfășoară în data de 24.02.2021 și se încheie tot la data de 24.02.2021, ora 23:59.

  Aceast concurs se desfășoară exclusiv în spațiul virtual, prin intermediul platformei de socializare Facebook, pe profilul de Facebook al Organizatorului.

  Cum se aleg câştigătorii

  Extragerea câștigătorului se va face în data de 25.02.2021 prin tragere la sorți folosind: Comment Picker. Se va lua în considerare câte un singur comentariu per participant.

  Cum aflu dacă am câştigat

  Câştigătorii vor fi anunţaţi în comentariul postării în maxim 3 zile de la efectuarea extragerii

   

  Concursul s-a incheiat.

  Câştigătoarea concursului:

  Julia Tudor

   

  Înainte de a naviga pe situl nostru, trebuie să te informăm și să fii de acord că Republica BIO este autorizată să prelucreze date cu caracter personal, prin sisteme proprii sau ale partenerilor noștri

  }