Artizani de sănătate
copiat
Coşul meu

REGULAMENT

Premii

În cadrul acestui concurs pot fi câștigate 3 premii, fiecare premiu constând în produsul a cărui etichetă se întrezărește în imaginea ce însoțește textul postării. Gramajul produsului va fi cel de 500ml, iar alături de acest premiu câștigătorii vor primi încă un produs CADOU, tot din gama Crocodilul Asiatic de la Republica BIO.

  Cum particip

  1. Scrie-ne în comentariul postării care este produsul/ tipul de produs a cărui etichetă se poate întrezări în imaginea alăturată;
  2. Dă like&share postării despre concursul cu premii de la Crocodilul Asiatic

  Dreptul de participare

  La aceast concurs poți participa dacă ești persoană fizică, cu vârsta de minim 18 ani împliniți, cu domiciliul/resedința stabilă în Romania. Persoanele minore nu se pot înscrie în concurs.

  Perioada de desfăşurare

  Concursul organizat de Republica BIO se desfășoară pe tot parcursul zilei de 10 noiembrie 2020, până la ora 23:59.

  Aceast concurs se desfășoară exclusiv în spațiul virtual, prin intermediul platformei de socializare Facebook, pe profilul de Facebook al Organizatorului.

  Cum se aleg câştigătorii

  Extragerea câștigătorilor se va face în data de 11.11.2020 prin tragere la sorți folosind: random.org. Se vor lua în considerare doar răspunsurile corecte la întrebarea concursului. Este considerat răspuns corect atât menționarea tipului de produs, cât și denumirea completă a produsului.

  De asemenea, se va lua în considerare câte un singur comentariu per participant

  Cum aflu dacă am câştigat

  Câştigătorii vor fi anunţaţi în comentariul postării în maxim 3 zile de la efectuarea extragerii

   

  Concursul s-a incheiat.

  Câştigătoarea concursului:

  Julia Tudor