Artizani de sănătate
copiat
Coşul meu
Folosit de secole pentru conservarea alimentelor, dar si pentru proprietatile sale medicinale, otetul rezulta dintr-o dubla reactie chimica prin fermentatie: transformarea unui zahar (struguri, mar, orez, etc.) in alcool, apoi transformarea acestui alcool (vin, cidru) in acid acetic. Pentru ca doar un otet de calitate vine la pachet si cu beneficii, iti punem la dispozitie mai multe sortimente de otet bio (otet din cidru de mere, otet de mere nefiltrat, otet bio balsamic, otet din orez, otet din vin) pentru mese gustoase si sanatoase.
Ecologic
în stoc
32,18 lei
Descriere • Un otet balsamic de o calitate superioara, obtinut din struguri copti si aromati. • Modena este locul de nastere al otetului balsamic, ale...
Ecologic
în stoc
18,25 lei
Descriere • Otetul de vin alb Rapunzel este un condiment cu o aroma delicata, care confera un gust deosebit acolo unde este adaugat. • Calitatile...
Ecologic
în stoc
32,18 lei
Descriere • Specialitate cu gust foarte agreabil, dulce-acrisor, strabatut de nuante proaspete de fructe. • Ingredientele odata amestecate, otetul trebuie sa fie pastrat timp de...
Ecologic
în stoc
18,25 lei
Descriere • Otetul din vin rosu se produce din vin rosu nesulfatat si are un gust usor fructuos prin aciditatea sa de 6% si a...
info: Pret cu TVA inclus