Vezi sidebar
Păziţi-vă pielea! ...de razele periculoase ale Soarelui
01.05.2015
Razvan Mottok
203 vizualizări

 

A venit vremea frumoasă, e soare, e cald, e bine, vara e în toi! Cântă păsărelele, mergem la cules de cireșe și de căpșuni. Iar cât de curând mergem în vacanţă, sunt sigur, ţin minte de anul trecut!

Deja vă faceţi planuri de vacanţă, încingeţi google căutând destinaţii însorite, la munte sau la mare. Nu vreau să vă stric distracţia, dar nu uitaţi ca în căutările voastre să daţi atenţie şi factorului de protecţie solară. Da, exact aşa să căutaţi. Eu vă recomand să fie unul cât mai mare.

Protecţia solară nu este doar pentru copii

De razele puternice ale soarelui, mai ales de cele din spectru UVA (cele mai periculoase, cauzatoare de cancer al pielii) trebuie să vă protejaţi indiferent de vârstă. Un produs bun de protecţie solară va şti să vă protejeze suficient de bine şi de cele din spectrul UVB, dar să le lase totuşi în măsură suficientă pentru a-şi îndeplini rolul de a ajuta organismul să sintetizeze vitamina D. Şi dacă vreţi un produs bun de protecţie solară, alegeţi un produs bio, certificat. Următoarea voastră grijă, după razele periculoase ale soarelui, este grija ingredientelor din crema de protecţie. Să fie curate, şi să nu vă facă mai mult rău decât bine, vouă şi celor mici. Ştiţi că pielea este cel mai mare organ al corpului uman, şi este permeabil. Am mai scris despre asta, aici, citiţi.

Aşadeci, făceţi-vă liniştiţi planurile de vacanţă, dar lăsaţi loc în bagaje şi pentru crema de protecţie solară, pentru voi şi pentru copii. Țineți-o mereu cu voi, pentru că aveţi nevoie de ea zi de zi. 

Eu vă recomand cremele de la EcoCosmetics, sunt printre cele mai bune!

Sănătate, dar să fie cu factor de protecţie!

 

Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.