Ingrediente:
- 300g făină
- 3 linguri de zahăr din nectar de cocos
- 1 linguriță de sare
- 10g praf de copt
- 4 ouă
- 400ml lapte
- 1 linguriță extract de vanilie
- 100g de unt topit
Preparare:
- Amestecă într-un bol făina, sarea, praful de copt și zahărul.
- Între timp, încălzește aparatul de gofre.
- Într-un alt bol bate albușurile spumă.
- Apoi, mixează gălbenușurile cu laptele, untul topit și extractul de vanilie.
- Toarnă mixul ușor în primul bol cu amestecul de faină. Mixează până devine omogen.
- La final, încorporează și spuma de gălbenușuri.
- Adaugă un polonic de compoziție și coace-le până devin ușor crocante și aurii.
Laur şi Laur, Republica BIO
Copyright Republica BIO
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi. Vezi Politica de Confidenţialitate