Vezi sidebar
Cele mai pesticizate alimente NEcertificate organic
07.12.2016
Razvan Mottok
1.356 vizualizări

Am spus-o cu fiecare ocazie. Am repetat-o la fiecare atelier, workshop, interviu sau conferință la care am participat: alimentele cultivate convențional, de 40 de ani încoace sunt pline de pesticide și de chimicale.

Environmental Working Group, cunoscuta organizație pentru protecția mediului, analizează în fiecare an coșul cu fructele și legumele cultivate convențional, "ne-bio", pe care le consumăm zilnic. Anul acesta, analiza lor a dezvăluit încă o dată numărul de pesticide din fiecare dintre acestea, și îl publică sub forma unui top al celor mai murdare. Anul trecut, topul lor a fost altul, dar nu foarte diferit.

Nu-i suficient să speli bine fructele și nici să le cureți coaja. Substanțele periculoase pătrund în pulpă și rămân acolo! Așa că atunci când mergi la piață sau prin supermarketuri și cumperi produse necertificate organic, consultă acest ghid.

Ghidul cel mai pesticizate alimente NEcertificate organic

 

Laurențiu și Răzvan, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

Recomandarea noastră este aceasta: consumă fructe și legume bio de câte ori ai ocazia.

Atunci când nu reușești, consultă acest ghid. 

Ca să îți vină mai ușor și să ai la îndemână ghidul nostru, completează aici adresa de email și descarcă poza pentru telefon și/ sau pdf-ul pe care îl poți printa:

Completează adresa ta de email şi descarcă materialele.
Îţi vom trimite ocazional şi veşti de la noi.

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.