Vezi sidebar
Prânzul la pachet e cool. Bio cool!
08.07.2015
Ruxandra Comsa
585 vizualizări

Ştiu că-i greu să găseşti timp să pregăteşti ceva pentru tine atunci când te grăbeşti sau n-ai timp. Sfârșeşti de multe ori prin a mânca un covrig plin de calorii şi afânători, un sandviș de la magazin, care conține mai mult pâine decât ceva nutritiv, ori biscuiți plini de zahăr sau sare, sau cine ştie ce alte alimente cumpărate, pline de E-uri.

Ţie, (şi mie, şi multora ca tine şi ca mine), îţi propun o soluție ușoară și la îndemână: poţi să alegi câteva produse  sănătoase și gustoase de la Republica BIO, fără chimicale, fără coloranţi sintetici, fără arome ”naturale”, fără conservanţi ciudaţi, pe care să ţi le pui de cu seară în geanta de serviciu. Ai putea rezolva astfel ușor și rapid problema mesei de prânz de la birou. Şi ai o grijă mai puțin în fiecare dimineață, sau înainte de pauza de masă. Şi cu puţină planificare, poţi rezolva pauza de prânz pentru toată săptămâna, dintr-un foc. Sau o comandă.

Uite 3 combinații sănătoase şi săţioase, încercate, din care ai putea încropi un prânz la pachet. Ştiu că nu sună prea bine ”la pachet”, dar imaginează-ti discuţia cu colegul din dreapta:

“-Azi ce mâncăm, mergem la supermarket sau la şaorma?”
”- Neah, azi am pachet… mâncare bio!
“- Aaaaah, de unde?!”

Mmm, ce zici, e cam cool, nu? Nu te mai reţin, uite sugestiile mele:

         Prânz la pachet de la Republica BIO, nr. 1:

Pate vegetarian

Rondele din orez expandat, cu susan

Apă de cocos

Serveşte pateul vegetarian, care conține legume, ceapă, roșii și ierburi aromatice, împreună cu  rondelele din orez integral expandat, cu susan. Ai ceva consistent şi o alternativă perfectă la pâine, cu mult mai puține calorii, și din care poți mânca pe săturate.

Eu am descoperit că, adesea, simt nevoia să mai ronțăi ceva la birou și după-amiaza, sau chiar până în prânz. Dacă și ţie ţi se întâmplă la fel, un amestec de fructe uscate și semințe va fi la îndemână și te va împiedică să dai iama în biscuiții colegului. Conține stafide, semințe de floarea-soarelui, dovleac, alune și migdale, care-ţi vor oferi proteine și minerale pentru a-ţi păstra energia la cote maxime.

            Prânz la pachet de la Republica BIO, nr. 2:

Baton raw Protein

Nectar de ananas

Tocănița cu carne de vită și foarte multe legume, printre care cartofi, morcovi, fasole verde, mazăre, țelină, ceapă, praz, este foarte gustoasă și sățioasă. Poate fi încălzită la microunde în bucătăria companiei, sau chiar consumată la temperatura camerei dacă, la fel ca mine, nu eşti întrutotul convins că microundele nu sunt nocive pentru sănătate.

Batonul raw Protein este plin de proteine vegetale nutritive, oferă energie și-ţi potolește pofta de dulce. Și, un fapt interesant: acest baton face parte din rația alimentară zilnică a Forțelor Armate Daneze – deci dacă vrei să fii la fel de în formă ca şi ei, îţi recomand acest baton.

            Prânz la pachet de la Republica BIO, nr. 3:

Cremă din ovăz, sau  smântână vegetală

Crackers din ovăz cu susan

Baton raw cu semințe de chia și cânepă

Smântâna vegetală din ovăz este cremoasă și merge perfect cu crackerşii atunci când nu ai timp de pauza de masă și vrei să ronțăi ceva rapid, în timp ce lucrezi la calculator. Crackerșii conțin și fructe de goji și miere, sunt ușor dulci, astfel încât îţi vor potoli și cheful de dulce, ferindu-te de tentațiile periculoase dacă eşti foarte împrietenit cu cântarul.

Batonul raw cu cânepă și chia este absolut delicios, sățios și te încarcă cu energie.

Trei soluţii simple şi la îndemână, chiar aici. Pornind de la ideea mea, îţi poţi organiza liniştit toată săptămâna. Găseşti mult mai multe la Republica BIO. Şi nici nu e nevoie să le comanzi acasă. Dacă îţi faci un plan simplu, ţi le trimitem direct la serviciu, cu complimente!

 

Sănătate la pachet bio, x3!

 

Ruxi, Republica BIO

Copyright Republica BIO

 

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.