Vezi sidebar
Mic dejunul iubitorilor de ciocolată
15.04.2015
Ruxandra Comsa
239 vizualizări

 

Am promis că revin cu o nouă propunere curând, aşa că iată-mă!

Şi dacă iubești ciocolata, vei adora acest mic dejun special pentru marii și micii pofticioși. Nici de data asta nu vei pierde mai mult de 7 minute cu pregătirea, deci poţi pune ceasul un pic mai târziu. Ai nevoie doar de următoarele ingrediente:

Muesli crocant cu fulgi de ovăz și cacao

Lapte de orez cu ciocolată

Proteină de cânepă

Un Baton raw de cacao

Puţin sirop de agave

 

Ce ai de făcut:

Încălzește două cani din laptele de orez cu ciocolată. Doar puţin, nu-l da în clocot. Toarnă o cană din laptele cald într-un bol și presară deasupra un pumn sau doi de muesli. Laptele de orez cu ciocolată are un gust unic, aromat și intens și este o sursă excelentă de calciu și antioxidanți, iar sortimentul de muesli pe care ți-l propun este o combinație foarte sănătoasă și gustoasă de ovăz, grâu și nucă de cocos, pudrată din belșug cu pudră de cacao și îndulcită cu miere și sirop de agave.

Toarnă restul de lapte într-o cană și amestecă-l împreună cu 1 sau 2 lingurițe de pudră proteică de cânepă. Pudra conține toți aminoacizii esențiali pentru buna funcționare a corpului tău și are un gust plăcut de nucă. Dacă vrei, poți îndulci băutura cu puțină miere sau sirop de agave.

Batonul raw cu cacao, dulce și hrănitor, îl poți mânca tot acum la micul dejun, dacă nu te-ai săturat. Ori îl poți lua cu tine pentru a te bucura de o gustare sănătoasă și o doză suplimentară de energie puțin mai târziu la muncă. Sau, îl poţi strecura celui mic în ghiozdan, să-l împartă la școală cu prietenul lui cel mai bun.

Dejuneală sănătoasă!

 

Ruxi, Republica BIO
Copyright Republica BIO

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.