Artizani de sănătate
copiat
Scortisoara de Ceylon macinata, bio, 50g
%
SLIM FIT, pachet promotional (Spirulina + Chlorella), BIO, RAW, VEGAN
%
Detergent Ecologic pentru Toate Suprafetele Cu Ulei De Portocale 1l
%
Bautura de Migdale fara gluten, fara zahar, Isola Bio, bio, 1000 ml
%
Detergent Ecologic pentru Spalat Vase 1l
%
Drojdie uscata FARA GLUTEN Biovegan, bio, 7 g
%
Coşul meu
Bucureşteni, de azi livrăm şi-n ziua comenzii, ecologic, pe două roţi!

Bucureşteni, de azi livrăm şi-n ziua comenzii, ecologic, pe două roţi!

În Bucureşti, uneori toate drumurile sunt drepte

Le îndreaptă prietenii de la Sinapseria. De la ei am împrumutat sloganul şi cu voia lor, recunosc că l-am adaptat puţin. Originalul suna aşa:

Am ales un mod mai atipic pentru a anunţa o colaborare care nouă, la Republica BIO, ne place foarte tare. E o colaborare pe sufletul nostru, pentru că ne plac bicicletele, pentru că ne place aerul curat şi pentru că am vrea să rămână aşa. Dar mai ales pentru că suntem adepţii unui stil de viaţă sănătos.

Aşadar, bucureşteni, începând de săptămâna asta, de azi, de-acum, o comandă în magazinul online al Republicii BIO v-ar putea fi livrată "cu viteză bionică", chiar în ziua plasării ei! Asta va fi posibil dacă veţi alege noua modalitate de livrare a comenziilor, “Livrare în aceeaşi zi” din pagina de comandă. Coletul va fi livrat pe bicicletă, prin băieţii (dacă sunt şi fete, iertare - şi fetele) de la Sinapseria. Doar bucureştenii, pentru că nu am găsit un curier pe două roţi care să bată în aceeaşi zi, dacă nu ţara, măcar împrejurimile capitalei. Aud că Lance Armstrong s-a întors la competiţii, deci iese din discuţie. Şi dacă Lance aleargă de cele mai multe ori prin însorita Franţă, prietenii de la Sinapseria ies pe străzile Bucureştiului indiferent de vreme, condiţii atmosferice sau anotimp. Şi atenţie, băieţii spun că o livrare durează, în medie, 30 de minute şi nu depăşeşte 120 de minute! Beat that, Armstrong!

Condiţiile de livrare au fost modificate cu noua modalitate de livrare, ca şi preţurile de livrare.

La final, nici nu ştiu ce să evidenţiez mai tare: faptul că livrăm comanda în aceeaşi zi indiferent de vremea de-afară sau de condiţiile de trafic, sau faptul că măcar în Bucureşti, câteva maşini de curierat vor circula mai puţin, adică vor aglomera mai puţin străzile şi vor polua mai puţin aerul oraşului.

Gata, ştiu! Voi evidenţia faptul că încercăm ca aici, la Republica BIO să fim eco tot drumul, de la produs şi până la livrare, şi începem în Bucureşti.

 

Pe curând!

 

Răzvan, Republica BIO
 
Copyright republica BIO

Pușculița BIO

Abonează-te la gazeta Republicii BIO şi vei primi 200 BIObani, pe lângă informații și oferte speciale pentru tine..

ATENȚIE! Vei primi BIObanii doar pentru o singură acțiune de înscriere la newsletter.

Citește despre programul de loialitate

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.