Vezi sidebar
Reţete noi, cu semnătură, pe blogul Republicii
22.06.2015
Razvan Mottok
195 vizualizări

Sibel Grigore este noua noastră prietenă şi are o misiune sănătoasă. Aşa cum spune pe blogul ei, misiunea ei este să vă arate, doamnelor, cum să fiţi frumoase la orice vârstă, şi nu oricum, ci într-un mod cât mai natural. Sibel dă sfaturi pentru o îngrijire cât mai naturală, folosind cosmetice organice preparate din ingrediente pe care oricine (vegetarian, vegan şi nu numai) le are în casă, sau şi le poate procura fără bătăi de cap. Cu ele, se pot pregăti măşti, exfoliante şi multe alte produse de îngrijire.

Roadele acestei prietenii se vor vedea aici, pe blogul Republicii BIO, printr-o serie de reţete de cosmetice organice pe care Sibel le pregăteşte în cabinetul ei, şi pe care cu amabilitate ni le va împărtăşi şi nouă. Iar noi, pentru că ne dorim să vă ajutăm cu sfaturi şi cu feluri sănătoase şi utile de a folosi produsele din magazinul nostru, vi le dezvăluim chiar aici, pe blog. Trebuie să ştiţi că Sibel nu recomandă nicio reţetă cosmetică organică pe care nu o testează înainte, şi nicio combinaţie pe care după testare, nu o găseşte benefică pentru piele.

Vor fi reţete cosmetice simple, pe care oricine le va putea face acasă, fără a avea nevoie de cunoştinţe speciale sau de ustensile complicate. Ustensilele se regăsesc în bucătării iar ingredientele le veţi putea comanda de pe RepublicaBio.ro.

Cu Sibel ne-am întâlnit la prima ediţie a Veg Fest, în mai anul acesta, la standul nostru, unde promovam uleiul de cocos organic, extravirgin şi presat la rece, primul dintr-o serie de produse marca Republica BIO. Cum ea foloseşte tot timpul ulei de cocos, ne-a ascultat vorbind despre el, a încercat puţin din bolul cu mostra şi i-a plăcut. Ne-am împrietenit şi am păstrat legătura. Ideea de a colabora a venit natural, organic am spune, puţin mai târziu.

Aşadar, vă aştept pe blog, unde în curând voi posta prima reţetă preparată de cosmeticianul Sibel Grigore, cu ingrediente organice de la Republica BIO.

 

Răzvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Comentarii (2 comentarii)

  • Razvan pe

    Mulţumim, Marcela! Dacă încerci reţeta, să ne spui te rugăm, părerea ta!
    Răzvan de la Republica BIO

  • Marcela Vasile pe

    Felicitari Sibel si..succes de ambele parti!!

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.