Vezi sidebar
Anul ăsta sărbătorim 1 iunie la Academia de Joacă!
29.05.2015
Razvan Mottok
101 vizualizări

De 1 iunie mergem să ne jucăm!

Cea mai antrenantă zi de învăţare prin joc şi joacă din an, “Academia de Joacă”, ia startul luni, 1 iunie, de la ora 11:00, pe terasa Mall Promenada, sub bagheta Magicianului Poveştilor, carismaticul Marian Râlea. Pentru 6 ore, terasa Mall Promenada va fi pentru a doua oară în doi ani consecutivi neîncăpătoare sub mulţimea copiilor şi părinţilor însetaţi de cunoaştere și învățare prin superdistracţie.

Noi vom fi acolo, ajutaţi de zâna fluturilor călători, Gianina Corondan şi vom da premii BIO la concursuri pline de învăţături!

Ce este Academia de Joacă? Este cel mai antrenant eveniment de învăţare prin joacă, o zi în care niciun copil nu ştie ce-nseamnă oboseala, iar cei mari află cele mai eficiente trucuri prin care pot să-i ajute pe copii. Este o poveste despre învăţare prin joacă şi distracţie, pe care Academia de Joacă o spune în fiecare an de 1 iunie.

Vă aşteptăm să petrecem Ziua Copilului în cele mai zăpăcite feluri prin care poate fi împletită distracţia cu educaţia!

Pentru mai multe detalii despre eveniment și programul complet, mergeți pe websitul asociației Construiește Viitorul sau pe pagina de facebook a Academiei de Joacă.

 

Ne vedem luni, sus pe Promenada! De la 11 fix, nu uitați!

Răzvan, Republica BIO
Copyright Republica BIO

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.