Vezi sidebar
Reţetă de muesli cu chipsuri de cocos
04.05.2021
Diana Mottok
135 vizualizări

8 porții

Ingrediente:

Mod de preparare:

Începem prin a prăji ușor chipsurile de cocos. Le punem într-o tigaie la foc mediu, fără ulei. Ai mare grijă să nu le arzi, altfel va trebui să o iei de la capăt. Durează un minut până devin ușor aurii, moment în care își intensifică dulceața și aroma. Când sunt gata, scoate-le pe o farfurie.

Acum, trecem la nuci. Le spargem într-un mojar, apoi le prăjim ușor, la fel ca pe fulgii de cocos, cu atenție să nu le ardem. La final, le scoatem pe o farfurie și le lăsăm să se răcească.

Când avem chipsurile de cocos și nucile gata, le amestecăm cu restul ingredientelor într-un bol mare. Mixul rezultat poate fi pus într-un borcan mare de sticlă.

Dacă vei păstra acest amestec într-un recipient sigilat în frigider, îl vei putea consuma în termen de maxim 6 luni.

Se poate servi cu lapte vegetal sau iaurt grecesc și fructe de pădure pentru micul dejun sau ca un topping sănătos pentru diverse rețete.

 

Diana, Republica BIO
Copyright Republica BIO

 

Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
17,55 lei
Hot
Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
33,74 lei
Nou
În stoc
lipseşte momentan
Vânzare Accelerată
27,51 lei

 

TAG-uri:

Scrie şi tu un comentariu

Comentariile sunt moderate înaintea publicării.